miércoles, 18 de mayo de 2011

La nostra biografia de la colla de percussió K-FORT.

La nostra biografia de la colla de percussió K-FORT, un mica mes completa que la publicada el dia 8 de abril del 2011.
Som una colla de percussió situada a Sant Vicenç dels Horts, el mes de juny del 2011 farem un any de vida, com a colla de percussió, les nostres activitats, son tabalades, tallers de percussió, entre altres activitats relacionades amb la percussió. i en aquest any de vida com a colla de percussió hem fet tabalades a diferents pobles, hem realitzat tabalades a, Santa Margarida dels monjos, Calafell, Castellterçol, Santa Coloma de Cervelló, Barcelona, al prat dels Llobregat, Vallirana, Cervelló, igualada. I Sant Vicenç vam participar al carnestoltes.

Tenim altres tabalades a realitzar, aquests pròxims mesos les quals anirem anunciant en breu.

Quan hens reunim per assajar:
Hens reunim els diumenges al mati per assajar, de 10.30h a 13.30h, provisionalment estem al riu assajant, estem a la espera de que el ajuntament ens faciliti un local i uns permisos de assaig al poble.

On sens pot trobar del riu:
Provisionalment i de m'entres no tinguem un local fix-se a Sant Vicenç dels Horts, sens pot trobar assajant al riu Llobregat, entrant per el centre comercial, en una esplanada, Provisionalment fins que encara no tinguem un local fix-se a Sant Vicenç dels Horts, hens podeu trobar assajant al riu Llobregat, entrant per el centre comercial, en una esplanada, al final del carrer asfaltat, abans de arribar als dos ponts.

Aquesta imatge es perquè situeu el lloc on assagem provisionalment i ens podeu fer una visita i si us agrada la percussió us i apunteu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario